I våras blev jag och min man krukmakare Calle Forsberg tillfrågade av ledningen på Formex-mässan i Stockholm, om vi ville medverka i deras marknadsföring för Formex i augusti 2020. Vi skulle jobba med lera och växter och försöka skildra sprängkraft i ett par stilleben vilka skulle fotograferas till Formex kampanjbilder. Man ville även filma hemma hos oss, och skildra oss i våra yrken, som ett ”behind the scenes”-material. Filmerna blev trevliga och jag vill gärna visa ”min” film, där jag berättar lite om det speciella uppdraget men också om hur jag tänker med växtligheten i min skogsträdgård. Extra roligt var det med drönarfilmningen, tycker jag.

Behind the scenes-filmen:

Filmfotograf: Martin Ulvbäck

Här är affischerna som vi gjorde tillsammans med AD Camilla Bergqvist, fotograf Ragnar Ómarsson och projektledare Kajsa Falck-Torlegård.

Klicka här för att se Formexaffischerna.

I höst kommer Formexmässan hållas i digital form på grund av Corona-pandemin.