Söndagen den 1 juli öppnar vi vår trädgård för besökare mellan kl 11 och 17. Vi medverkar i det rikstäckande evenemanget ”Tusen Trädgårdar”, vilket är en väldigt trevlig evenemangsidé, där man kan få besöka privata och offentliga svenska trädgårdar över hela landet. Tusen Trädgårdar-öppet sker bara vartannat år, så därför vill vi passa på vara med nu när vår trädgård börjar bli färdig.

Här kan man tala om trädgård med mig och se många spännande lundväxter. Man kan se hur jag bygger upp växtbäddar utan att gräva, undviker gräsmattor men älskar grusytor, har komposter lite överallt m m. Sedan kan man ta sig en härlig fika i och runtom växthuset där Vera och Klara driver ett jättefint Café.

Dessutom håller min man, Calle Forsberg öppen verkstad där man kan se och köpa hans keramik. Calle har t ex tillverkat flera härliga krukor, en del jättestora. Han har alltid tallrikar, koppar och fat ur den pågående produktionen på hyllan, och även sekundalådor att botanisera i. Titta gärna på www.calleforsberg.com för att se vad Calle gör, om du inte redan vet det.

Välkommen in i vår gröna lund!